mai19 , 2024

  Pluria atrage o investiție de 2 milioane de dolari din partea fondului Eleven Ventures

  Similare

  Share

  Startup-ul tech Pluria, lansat în septembrie 2020 în România și Spania de către antreprenorul Andrei Crețu și prezent acum în 10 țări de pe 2 continente, a anunțat o rundă de investiție de 2 milioane de dolari condusă de Eleven Ventures, una dintre cele mai importante firme de capital de risc din Europa de Sud-Est. În afară de Eleven, Phoenix Venture Fund (SUA), Croton Capital (Germania) și WIT Angels Club (România) au contribuit de asemenea la rundă, subliniind potențialul global al start-up-ului fondat în România.

  Platforma a fost deja adoptată de către 150 de lideri din industrie din România, Europa și America Latină, fiind preferată de companii din industria de IT, banking și servicii profesionale. Soluția este concepută pentru a aduce echipele împreună, oferindu-le acces la o rețea de spații de lucru atent selectate, cum ar fi hub-uri de coworking, lounge-uri de hoteluri și cafenele, în care angajații pot lucra împreună într-un mediu de lucru care încurajează productivitatea.

  „Vom folosi investiția pentru a ajuta mai multe afaceri să rezolve dilema muncii hibride – a aduce echipele împreună și a le oferi un model de lucru flexibil. Estimăm să ajungem la 600 de spații de lucru până la finalul anului 2023, din care peste 100 în România”, a comentat Andrei Cretu, CEO și co-fondator al Pluria.

  În România, companiile care folosesc Pluria pot rezerva spații flexibile în 12 orașe din țară (București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara), accesând birouri individuale, birouri private și săli de ședințe în peste 500 de spații de lucru din toată rețeaua internațională.

  „Mediul de lucru de astăzi cere o nouă abordare a colaborării și a productivității în echipă. La Pluria, suntem entuziasmați să fim în fruntea acestui curent, oferind o soluție care aduce echipele împreună”, a declarat Gabriela Drăghia, co-fondator și CRO al Pluria.

  Pluria a inovat modelul de lucru hibrid, oferindu-le companiilor posibilitatea de a pune la dispoziția echipelor remote spații de birouri și săli atent selecționate, pe care angajații le pot rezerva direct din aplicația mobilă. Angajatorii au astfel un avantaj valoros în a reține și a atrage talente, oferindu-le libertatea de a lucra din spații flexibile, complementar la munca de acasă și cea de la birou.
  Startup-ul de tehnologie intenționează să extindă adoptarea soluției sale în rândul companiilor din Europa de Est și America Latină, dezvoltând tehnologia pentru a conecta companiile, angajații și furnizorii de spații de lucru.

  „Suntem încântați să investim în Pluria, startup-ul care rezolvă problema modului de lucru hibrid în companii. Soluția oferită de acesta răspunde nevoilor pieței și va transforma modul în care companiile și angajații abordează munca la distanță,” spune Valeri Petrov, partener la Eleven Ventures.

  Publicitate