iunie13 , 2024

  Malina îți aduce poftă de vacanță!

  Similare

  Share

  Vara asta, Malina aduce și cheful de vacanță!

  Malina te aduce cu fiecare bon de minimum 30 de lei mai aproape de o vacanță în Grecia, în valoare de 2.000 Euro, de un grătar electric sau de o super boxă portabilă. La promoție participă toate produsele Malina, așa că indiferent de pofte, toate sunt câștigătoare și toate alimentează poftă de vacanță! Ca să te bucuri de gustul bun și de șansa de a pleca în vacanță în Grecia cu Malina sau de a câștiga celelalte premii, trebuie să înscrii cu cât mai multe bonuri până pe 30 iunie 2024.

  Așa că bucură-te de produse, păstrează bonul și nu uita să-l înscrii prin SMS la 1890 sau pe site-ul promotie.malina.com.ro!

  Gustul bun, zi de zi

  Malina înseamnă gust bun în fiecare zi! Una din cele mai apreciate companii din industria de procesare a cărnii în România, are o experiență de peste 20 ani în domeniu, aflându-se în categoria producătorilor naționali de mezeluri de calitate. 

   Malina deține o fermă agricolă și o fabrică modernă cu un portofoliu de peste 200 de specialități din carne, în cadrul căreia lucrează peste 400 de angajați. Fie că alegi Malina vizitând cele șase magazine proprii sau cauți gustul bun la partenerii Malina, mereu ești sigur de garanția calității.

  Malina- Artizani de calitate!

  Publicitate