aprilie23 , 2024

  Jerry’s Pizza – TA(S)TE viral

  Similare

  Share

  Jerry’s Pizza a devenit viral după ce o cutie de pizza a apărut în imaginile publicate online de Andrew Tate, un influencer căutat de poliție pentru suspiciuni de constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Descinderea autorităților române la reședința lui Andrew Tate la scurt timp după ce au apărut imaginile în care pe masa lui se vedea o cutie de Jerry’s Pizza a fost interepretată în fel și chip, transformând livratorul de pizza în eroul prinderii infractorului.

  Andrew Tate a fost interzis în 2022, în august, pe Facebook, Instagram, YouTube, TikTok și Twitter din cauza mai multor comentarii nepotrivite. În noiembrie el a revenit pe Twitter, după ce Elon Musk a preluat compania, conform CNET

  Odată ce a primit acces pe Twitter, Tate a intrat într-o dispută cu activista de mediu Greta Thunberg, căreia i-a transmis printr-un videoclip că nu vrea să recicleze ambalajele de la pizza.

  Cutia de la Jerry’s Pizza apare în înregistrarea video publicată de Andrew Tate pe 28 decembrie 2022.

  La scurt timp după publicare, poliția a descins la locuința lui.

  Pe 30 decembrie, Jerry’s Pizza a reacționat cu o postare online în care face o trimitere subtilă la numele lui Tate, viralizată rapid.

  Twitter

  La data publicării acestui articol, Jerry’s Pizza este cel mai viralizat brand românesc pe Twitter și se menține de trei zile în topul subiectelor trending.

  La aproape 24h de la publicarea pe Facebook, imaginea se bucură de succes, însă nu pe măsura celui înregistrat pe Twitter, rețeaua socială unde s-a pornit disputa Andrew TateGreta Thunberg și de unde s-au viralizat numele și imaginea Jerry’s Pizza.

  Facebook

  Publicitate