decembrie6 , 2023

  Funnel

  Similare

  Coca Cola de sărbători 2023 – The World Needs More Santas

  „The World Needs More Santas” este campania pentru Crăciun...

  Topul brandurilor românești în 2023

  Cel mai așteptat top al brandurilor românești, realizat de...

  Muzica inspiră. Inspirație pentru muzicieni prin Concursul Internațional “REMEMBER ENESCU”

  Sâmbătă au fost desemnați, la Timișoara, câștigătorii Concursului Internațional...

  Share

  Funnel în marketing se referă la procesul prin care un potențial client trece prin diferite etape, de la a fi doar o persoană interesată până la a deveni un cumpărător real. Funnel-ul este utilizat pentru a măsura progresul unei persoane în ceea ce privește achiziția unui produs sau serviciu.

  Există mai multe etape într-un funnel de marketing, iar fiecare etapă are scopul de a îndruma potențialii clienți spre finalizarea achiziției. Aceste etape sunt:

  1. Conștientizarea problemelor: În această etapă, potențialul client își dă seama de o problemă sau nevoie care trebuie rezolvată.
  2. Căutarea soluțiilor: În această etapă, potențialul client începe să caute soluții pentru problema sa, prin cercetarea diferitelor opțiuni pe care le are la dispoziție.
  3. Evaluarea opțiunilor: În această etapă, potențialul client începe să evalueze diferitele opțiuni pe care le are la dispoziție, comparând caracteristicile și beneficiile fiecăreia.
  4. Decizia de cumpărare: În această etapă, potențialul client ajunge la o decizie de cumpărare, după ce a evaluat toate opțiunile și a ales cea care i se potrivește cel mai bine.

  Pentru a construi un funnel de marketing eficient, trebuie să țineți cont de următoarele aspecte:

  1. Identificarea publicului-țintă: Trebuie să înțelegeți cine este publicul-țintă pentru produsele sau serviciile dvs., astfel încât să puteți crea conținut care să răspundă nevoilor acestuia.
  2. Cercetarea pieței: Este important să cercetați ce produse sau servicii concurează cu ale dvs., astfel încât să puteți stabili avantajele unice pe care le oferiți.
  3. Crearea conținutului: Trebuie să creați conținut relevant

  Articolul este generat de AI

  Ilustrație: Mike Petrucci / Unsplash

  Publicitate

  Articolul precedent
  Articolul următor