iunie13 , 2024

  Cei mai buni creatori de conținut se întâlnesc pe 1 iulie la Creators Festival, la Dumbrava Vlăsiei

  Similare

  Share

  Peste 300 de creatori de conținut vor trăi împreună o zi de fun, networking și activări, la Creators Festival, pe 1 iulie, la Dumbrava Vlăsiei.

  Participanții vor fi selectați pe baza înscrierilor primite pe www.creatorsfestival.live. Atmosfera va fi întregită de un DJ set cu Andreea Esca și Otravă, DJ Andrei Niculae, DJ K LU, Pixar Stelar, Jazu și VRTW.

  Creators Festival este un eveniment exclusiv pentru creatorii de conținut care surprind povești, oameni și situații care inspiră comunitățile active în Social Media.

  Înscrierile pentru Creators Festival, până pe 24 iunie

  Cele mai bune postări din ultimul an vor reprezenta baza de selecție pentru 300 de locuri la festivalul de pe 1 iulie, de la Dumbrava Vlăsiei. Creatorii de conținut care vor să fie parte din Creators Festival se pot înscrie până pe 24 iunie completând un formular simplu pe www.creatorsfestival.live. Top content creators, dintre cei înscriși, vor primi o invitație din partea organizatorilor pentru 1 iulie, la Dumbrava Vlăsiei. Participarea este exclusiv pe bază de invitație, ceea ce transformă evenimentul într-unul dintre cele mai dorite locuri de întâlnire pentru pasionații de Social Media din România.

  Dintre înscrierile primite, un participant va câștiga titlul „The Best Social Media Post of the Year” și un premiu în valoare de 1000 Euro. În timpul evenimentului, va mai fi oferit un premiu de 1000 Euro pentru participanți, alături de multe alte giveaways oferite de brandurile partenere în cadrul activărilor din festival.

  Creators Festival ajunge în 2023 la a treia ediție. După ce Adrian Dan, creator de conținut, a scris primele două povești de succes în cadrul de vis de la Dumbrava Vlăsiei, pentru aceasta ediție el face echipă cu agenția de comunicare creativă Zaga Brand.

  „Alături de Adrian Dan ne propunem să debutăm în noul parteneriat cu o ediția care va celebra muzica de calitate, brandurile active în digital și zona de Food, prin ateliere de storytelling și concursuri în bucătarie. Din 2024, Creators FEST va deveni o scena în line-up-ul căreia trebuie să fie brandurile active și preocupate de digital comm și user generated content”, declară Silvia Teodorescu, managing partner Zaga Brand.

  Festivalul creatorilor de conținut din România este prezentat de LIDL România, Electrolux, Dumbrava Vlăsiei și Amintiri Gustoase, cu susținerea Delaco, Metaxa, The Botanist, Kozel, AQUA Carpatica, Domeniile Sâmburești, alături deMaison Dadoo, TETO, Leonidas, Lemnia, Oh Kimono, Be well Store, Dora Lazarof, ONYX Fitness Club, Poemi Store, Nayino Hotel Resort, Editura Frotiera, Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharest, Asociația April Hub.

  Partenerii media sunt Virgin Radio Romania, A List Magazine și Cronicari Digitali.

  Publicitate