aprilie23 , 2024

  BIZ SUSTAINABILITY AWARDS, pe 28 iunie, la Apolo 111

  Similare

  Share

  BIZ SUSTAINABILITY AWARDS  premiază, pe 28 iunie, excelența și oferă recunoaștere acelor strategii smart de sustenabilitate și leadership în CSR, de la companii și ONG-uri care înțeleg cu adevărat ce înseamnă să fii responsabil și să investești în comunitățile din care faci parte.

  Gala BIZ SUSTAINABILITY AWARDS aduce premii la zece categorii. Trofeele vor fi oferite pentru cei care cred în puterea binelui și investesc pentru a crea și consolida comunitățile în care activează, dar și pentru organizațiile sau companiile care au dezvoltat proiecte și politici de sustenabilitate cu un impact real și care oferă un model de bune practici în ceea ce privește implicarea în comunitate.

  Trofeele BIZ SUSTAINABILITY AWARDS 2023 sunt realizate de artistul plastic Ovidiu Toader din material reciclabil și sunt unele dintre cele mai râvnite trofee de către toți cei implicați în domeniul sustenabilității.

  „Strategiile și campaniile de sustenabilitate trebuie să treacă dincolo de simple eforturi de imagine și să rezolve probleme reale ale comunității, să aducă schimbare pe o scară cât mai largă și pe termen cât mai lung.

  De 24 de ani, Biz urmăreste business-urile cu un impact real în societate, liderii autentici și ideile care ne modelează lumea în care trăim. Ne bucurăm să ne întâlnim, pentru al treilea an, la BIZ SUSTAINABILITY AWARDS pentru a pune în lumină acele inițiative, proiecte și persoane care cred în implicare și consideră sustenabilitatea o misiune reală”, declară Marta Ușurelu, owner Biz.

  Evenimentul va fi disponibil sub forma unor rezumate text și video și pe platformele online Biz. Înscrierile pentru participarea în sală se pot face pe platforma Heme, programul complet fiind disponibil pe www.sustainabilityawards.ro.

  Gala BIZ SUSTAINABILITY AWARDS are ca proud partners Samsung și Penny, iar parteneri sunt Philip Morris România, Unicredit Bank și Rompetrol.

  Publicitate