iulie14 , 2024

  Best Marketing, la București

  Similare

  Share

  Biz, prima revistă de afaceri din România, invită mințile creative și curajoase din marketing, comunicare și advertising să participle, pentru o zi, la principalul eveniment al primăverii dedicat lor: Biz Best Marketing 2023 – Key Marketing Trends.

  Luni, 24 aprilie, de la ora 10:00, la Hilton Garden Inn Bucharest, 20 de experți, creativi și manageri din marcomm vor oferi o experiență intensă de învățare și conectare la tendințele pieței pentru 2023 și anii ce vor urma. Oamenii vor altceva de la branduri în 2023 și marketingul trebuie nu doar să țină pasul cu aceștia, ci să le anticipeze cerințele. În prima sesiune a zilei se va discuta despre conținutul care vinde în 2023, sustenabilitate, strategiile agile, dar și despre cum se pot optimiza bugetele pentru a obține rezultate.

  A doua sesiune Biz Best Marketing 2023 aduce, pe 24 aprilie, o discuție despre transformările din interiorul organizațiilor, prin intermediul cărora se asigură o dezvoltare sănătoasă și durabilă pornind de la cea mai important resursă: oamenii.În bătălia pentru a atrage talentele din piață, diferența o face tot mai mult brandul de angajator: cultura organizațională, vibe-ul intern, Employer Value Proposition (EVP). În timp ce departamentele de resurse umane și de marketing se străduiesc să creeze un brand pe care oamenii îl doresc ca parte a vieții lor de zi cu zi, marketingul se concentrează pe clienți, iar HR-ul sprijină și dezvoltă angajații.

  Ultima sesiune Biz Best Marketing 2023 aduce, în fața participanților, specialiștii care deschid o fereastră largă către viitor. Se va discuta aplicat despre noul marketing sub impactul noilor tehnologii. Inteligența artificială, realitățile virtuale, new social și tehnologiile puse în slujba marketingului acum mai mult ca niciodată fac agenda industriei. Ce ne rezervă viitorul? Cum se transformă industria și care sunt skill-urile viitorului în marketing?

  Programul complet Biz Best Marketing 2023 este disponibil pe site-ul dedicat – https://bestmarketingconference.ro, iar înscrierile pentru participarea la evenimentul de pe 24 aprilie, de la Hilton Garden Inn Bucharest, se pot face online.

  „Specialiști în marketing, publicitate și comunicare participă în fiecare an la Best Marketing pentru a afla cum se adaptează brandurile la noua realitate. Este timpul să regândim strategiile, iar pe 24 aprilie,la Biz Best Marketing 2023, pregătim o zi care să ofere informațiile și tool-urile necesare pentru a lua cele mai bune decizii de business în acest an și în perioada următoare. Dincolo de informațiile valoroase oferite de speakerii cu o experiență bogată și rezultate incontestabile pe piața locală, regional sau globală, evenimentul Biz este și o ocazie extraordinară de networking”, declară Marta Ușurelu, owner Biz.

  Printre speakerii confirmați se numără Denys Strobykin, Director Marketing & Digital – Philip Morris România, Cristina Schitco, Head of Brand Communications România, Bulgaria și Ungaria – Flip.ro, Adriana Staicu – Brand Manager – KFC România, Laura Mihăilă, Director of Marketing, Communication and CX – Raiffeisen Bank, Gabriel Eremia,  Advertising Unplugged & Director Marketing – Arctic, Teodora Mărăcineanu, Head of Marketing – Electrolux România, Liliana Bock, Marketing Manager – Maresi Foodbroker, Ruxandra Băndilă, Marketing&Business Development Director – Deloitte Romania, Raluca Radu, Country Manager – ANSWEAR Romania, Costin Radu, Brand Strategist & Digital Marketing Consultant, Ștefan Chirițescu, Chief Strategy Officer – McCann Worldgroup Romania & Wine Marketing Doer – Cramele Cotnari, Claudia Chirilescu, Owner – Spoon, Andrei Grădinaru, Senior Sales Manager – RTB House, Hortensia Năstase, Vice-President – Lowe Group, Octavian Gheorghe, Creative director – GMP PR, Andra Guțui, Naming Specialist & Co-fondator – Namzya și Marcela Sărmășan, Naming Specialist & Co-fondator – Namzya.

  Înscrierile pentru participarea în sală se pot face pe platforma Heme, programul complet precum și lista integrală a speakerilor fiind accesibilă pe www.bestmarketingconference.ro

  Best Marketing 2023 – Key Marketing Trend, un eveniment Biz Agency

  Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și  Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

  Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

  Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

  Biz Events: Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

  Revista Biz: Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

  Biz Storymakers: Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

  Mai multe informații sunt disponibile pe www.revistabiz.ro.

  Publicitate